Vuylsteke Eiffage StNiklaas zijkant

Nieuwe werf St-Niklaas - Stad Sint-Niklaas

In het hart van het prachtige Sportkringpark in Sint-Niklaas verrijst binnenkort het gloednieuwe Sportpaviljoen, volledig verzorgd van A tot Z door ons team van Vuylsteke-Eiffage! Dit paviljoen belooft het kloppende hart te worden van sport en recreatie in de regio.

Wat mag je verwachten? Dit gebouw omvat niet alleen kleedkamers en sanitaire voorzieningen voor sportclubs, maar ook ruime opbergruimtes voor het veldbeheer. De absolute eyecatcher? De kantine op de eerste verdieping, compleet met terrassen aan alle zijden die een adembenemend panoramisch uitzicht bieden over de speelvelden!

Maar dat is nog niet alles! Aan de buitenzijde zal een indrukwekkende tribune verrijzen, rechtstreeks toegankelijk vanuit de kantine. Zo kunnen supporters en toeschouwers optimaal genieten van de sportieve actie!

Wat dit project extra bijzonder maakt, is de slimme keuze voor riothermie als verwarmingssysteem. Met het nabijgelegen waterzuiveringsstation in gedachten, zal dit duurzame systeem het gebouw voorzien van warmte en warm water op een milieuvriendelijke manier.

Een project in samenwerking met de Stad Sint-Niklaas, ontworpen door Architectenassociatie ARAS en met expertise op het gebied van stabiliteit van M. Brosens bv en technische studies van AA&O bv. Samen maken we van dit Sportpaviljoen een echt pronkstuk!

#VuylstekeEiffage #Sportpaviljoen #DuurzaamBouwen #SintNiklaas #proudtobeeiffage

Fotogalerij St-Niklaas - Stad Sint-Niklaas

Vuylsteke Eiffage StNiklaas zijkant
Vuylsteke Eiffage StNiklaas Buitenkant

Wenst u meer info?